Artdebeal

diciembre 2, 2017

Monrelat n º35 (17-11-2017)

Filed under: Monrelat,Temporada 2 2017-2018 — Elvira de los Angeles Bello Albelda @ 6:47 pm

En aquest cinquè programa de la temporada hem tingut Sylvia Plath com a editorial, a les noticies literaries Bodas de Sangre de Federico Garcia Lorca, a Monescrit Procés creatiu i a escripturesca per començar a escriure i definir alguns elements de l’escrit, a més de un relat inspirat en les anecdotes que ens va explicar el nostre tècnic Marc Pallejà, entrevista a David Puigbó, autor de Tierra Editorial i finalment a l’Autor en escena, secció retrobada amb La Sang de Sergi Bellbell e interpretat per l’Elvira.

No hay comentarios »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Lo siento, debes estar conectado para publicar un comentario.

Powered by WordPress

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies
Contact Form Powered By : XYZScripts.com