Artdebeal

diciembre 2, 2017

Monrelat nº36 (01/12/2017)

Filed under: Monrelat,Temporada 2 2017-2018 — Elvira de los Angeles Bello Albelda @ 6:02 pm

En aquesta nova emissió de Monrelat, estrenem una nova forma de participació pels oïents, la dedicatoria. En aquest programa també hem conegut a Monescrit una app que ens pot ajudar a la escriptura creativa dels nostres escrits, a Escripturesca un joc de creativitat , una segona dedicatoria i per acabar en el relat tenim contes de Martes de cuento (www.martesdecuento.com).

Us hi esperem! santornemhimonrelat@gmail.com, @santormonrelat (twitter) i facebook: https://www.facebook.com/santormonrelat/

 

No hay comentarios »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Lo siento, debes estar conectado para publicar un comentario.

Powered by WordPress

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies
Contact Form Powered By : XYZScripts.com