Monrelat,  Temporada 2 2017-2018

Monrelat Podcast 03-11-2017

En aquest quart programa de la temporada 2017-2018, comencem amb Monescrit, amb escripturesca (jocs creatius). Descobrirem com fer servir creativament el clàssic joc de Pedra, paper i tisora.

Després entrevistarem a Àngel de Aluart, autor de «Sendero Celeste» i editat per Tierra Editorial, una obra que parla sobre llegendes i templaris i finalment un relat inèdit de Elvira de los Ángeles Bello. Us hi esperem!

Deja un comentario

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies
Contact Form Powered By : XYZScripts.com